Grandesa 1

La Grandesa d’ésser un entre tants és un text inèdit del dramaturg mexicà David Eudave, especialment creat per treballar amb els Sistemes Minimalistes Repetitius. La trama gira al voltant de tres històries que enfoquen diversos àmbits d’un tema molt humà: la coacció. Tres experiències d’interacció viscudes per un grup molt heterogeni d’homes i dones que proven d’afrontar, com poden, les dificultats dins del sistema que els envolta.

En escena actors, directora i equip tècnic construeixen l’espectacle a cada funció. Cada escena poseeix dues possibilitats de continuïtat, que la directora triarà en directe i d’acord amb les variacions proposades pels actors. L’ordre de les escenes es canvia cada representació, tot es fa en directe. Desde la banda sonora tocada i cantada en escena fins a la il·luminació, tot pot variar i agafar protagonisme a qualsevol moment. Els conflictes dels personatges es barregen amb els dels actors tot jugant en la frontera entre la realitat i la ficció, entre el representant i el representat.

La Grandesa d’ésser un entre tants és en si mateix una proposta de convivència que contagia a l’espectador en un exercici conjunt de teatre, que convida a formar constel·lacions unint les tres històries presents a l’obra i a posar sentit allà on es necessita.

Dates:

23 i 25 de maig 2014

Lloc:

Sala La Planeta (Girona)

About the author