La supervivència de les Lluernes

de Daniela De Vecchi

Fer sonar una flor…, és una obra amb textos de J.S.Sinisterra i Juan Mayorga. Es tracta d’una experiència teatral integradora, pensada per a transformar les petites illes d’espais íntims en un gran arxipèlag on conviure en un espai comú, fent que ‘sonin les flors’ i que ‘cantin les idees’.

Sinopsi

Any 1975, nou persones amagades en la foscor de la seva soledat, ofuscades entre les llums i les ombres d’aquest moment, en la vulgarit- zació de les seves experiències quotidianes. Nou recorreguts diferents pel passat, cada un d’ells per a un selecte grup d’espectadors, que seguiran els personatges per arribar a establir enllaços amb la nostra actualitat. Diferents perspectives d’una mateixa història, diferents realitats per a una sola societat, diferents societats on intentar sobreviure.

En aquesta segona part, LAminimAL proposa un encontre amb el nostre passat recent, per respondre’ns què queda de la nostra llum en els moments de canvi, com afecten les ombres de la nostra història a la nostra supervivència actual. Ens trobem en un espai on tots, actors i públic, tindrem l’oportunitat de tornar-nos lluerna i, per un instant d’excepció, convertir-nos en éssers luminescents, dansants, erràtics, inaprehensibles.


A partir de Textos de José Sanchis Sinisterra i Juan Mayorga.

Direcció i Dramaturgia:

Daniela De Vecchi

Producció:

LAminimAL Teatre

Col.laboren:

Nuevo Teatro Fronterizo

Intèrprets i Músics:

Eloi Benet, Anna Berenguer, Cris Codina, Esperança Crespí, Toni Figuera, Xantal Gabarró, Andrea Hernández, Joan Martínez, Xesco Pintó i Carla Rovira.

Participació Especial:

DJ Leumas

Escenografia:

Joan Fortuny

Il.luminació:

Ignasi Bosch

Espai Sonor:

Daniela De Vecchi

Vestuari:

Marianne Benny Perron

Ajudants de direcció:

Marina Rojo

LINKS:
– Premsa
– El Cartell