Intèrprets

Andrea Marinel-lo

La Grandesa d'ésser un entre tants

Llicenciada en Teatre Físic per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre de Barcelona i Teatre Musical a l’American Musical Theatre Academy of London (AMTA). Integra el col·lectiu teatral LAminimAL Teatre des del 2011, com a actriu i cantant la podem veure en els espectacles de la companyia “La Grandesa d’ésser un entre tants” (Sala Atrium), “El Suïcidi de l’Elefant hipotecat”  (Tantaranta/Escenari Joan Brossa/Barts) i “Apocalypse Uploaded”(Fira Tàrrega/Frinje Madrid/Escenari Joan Brossa). El 2019 va estrenar la seva primera creació individual, “Bitch” seleccionada a la Beca Desperta LAB atorgada per la Nau Ivanow. Va ser membre del Grup Vocal Deu De Veu, guanyador la primera edició del programa de TV3 Oh Happy Day!, amb el qual ha fet gira per Catalunya i ha enregistrat el seu primer àlbum “Junts”. És la veu de la versió anglesa de les cançons de “Tina&Tin”. Com a actriu ha treballat en espectacle de teatre físic “Ojalá el Verano” de Gaia Bautista.

Carles Cruces

Frinje Madrid-13

Estudia interpretació al Col·legi del Teatre i a l’ESAD. Participa en “Work In Progress”, produït per La Fura dels Baus i Brith Gof en el Mercat dels Flors. Actua en el Festival Internacional de Teatre de Sitges, en “Salomé” (Satoshi Miyagi) i “Leonce i Lena” (Sven-Eric Bechtolf). Se l’ha vist també en “Niederungen” i “Màquina Hamlet” a la Sala Beckett; “Sweet Dreams” i “Estricta Vigilància” en el Teatre Tantarantana; “Les Paraules de Yorik” a l’Espai Brossa; “El Cafè de Marina” i “La Plaça del Diamant” en el Teatre Nacional de Catalunya; “Mort d’un Viatjant” en el Teatre Lliure. Els seus últims projectes han estat els textos d’Albert Pijuan “Granja de Pingüins” (premi al millor actor 17a Mostra de Teatre de Barcelona) i “Escola de Gossos”. En l’audiovisual ha participat diversos curts, sèries i pel·lícules. Les seves últimes aparicions han estat en “Kubala, Moreno i Manchón”, “La Riera” o el telefilm “Gens tornarà a ser com abans” dirigit per Càrol López. Integrant de LAminimAL Teatre des del 2016 participa als espectacles “Apocalypse Uploaded” (Fira Tàrrega/Frinje Madrid/Escenari Joan Brossa) i “Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth”(Barts).

Esperança Crespí

luciernagas-38 (1)

És Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre en l’especialitat de Teatre Gestual. Ha realitzat classes amb Jose Sanchis Sinisterra, Andres Corchero, Olga Tragant, Cristian Atanasiu i Adrian Jackson, entre d’altres. Al 2015 treballa a l’espectacle de “Magic Tribute” , del mag Hausson i dirigit per Herman Bonnín. Forma també part de la Companyia La Nevera, dedicada al teatre visual i guanyadora de la primera edició de la Beca Desperta; i de El Somriure Bàrbar, dirigida per Pasquale Bàvaro. Combina la feina teatral amb el camp educatiu, impartint tallers de teatre amb Plàudite Teatre, i és també Llicenciada en Antropologia per la Universitat de Barcelona. En l’ambit teatral ha treballat amb La Fura dels Baus i Konrad Schiedrick, i amb Carles Bosch en l’audiovisual. És integrant de LaminimAL Teatre des de 2011 i  actua a “El suïcidi de l’elefant hipotecat” (Tantaranta/Escenari Joan Brossa/Barts),  “La Supervivència de les Lluernes” (Fira Tàrrega/Frinje Madrid/Grec/Temporada Alta/Teatre Romea), “Apocalypse Uploaded” (Fira Tàrrega/Frinje Madrid/Escenari Joan Brossa) i “Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth”(Barts). 

Anna Berenguer

 

 

 

 

 

Graduada en interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona, després de formar-se com a actriu a l’Estudi Atrium amb Raimon Molins. Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster Oficial Interuniversitari d’Estudis Teatrals. Forma part de l’equip de creació LAminimAL Teatre des de la seva fundació el 2010 a  l’Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett. Treballa sota la direcció de Daniela De Vecchi als espectacles:  “La grandesa de ser un entre tants” (Sala Atrium), “El suïcidi de l’elefant hipotecat” (Tantaranta/Escenari Joan Brossa/Barts),  Dimecres, d’Aina Tur (Sala Beckett), “La Supervivència de les Lluernes” (Fira Tàrrega/Frinje Madrid/Grec/Temporada Alta/Teatre Romea), “Apocalypse Uploaded” (Fira Tàrrega/Frinje Madrid) i “Arrojarse al vacío” (Festival Santiago Off-Xile).  També actúa a “Esquerdes, Parracs, Enderrocs” sota la direcció de Carles Santos y Jordi Oriols (TNC) i el 2018 estrena la seva creació  “Va com va” actualment en gira (Teatre Tantarantana/Festival Escènia/Festival Lola/Festiva EVA). Anteriorment particia als espectacles “Up all night” de la companyia Els Mcgregor (Festival Shakespeare de Barcelona /Almagro off).  “COS”, recital de poesia de Vicent Andrés Estellés dirigit pel poeta Albert Roig, “Oratori a Marilyn Monroe”, dirigit per Marc Chornet (CCCB),  “Senyor Gripau, Senyora mort”, de Josep Sebastià Pons dirigit per Albert Mestres (Festival Internacional d’Erbil – Kurdistan/La Seca Espai Brossa). 

Cris Codina

 

 

 

 

 

Formada en Interpretació al Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya, se la ha pogut veure a “Centro Médico” (RTVE), “Ninda” cortometraje de Eme Prat, a las series “Croma”, “Chavalas” i “Comite Nuevo” i al llargmetratge “Bloodroom” d’El chico Morera. Forma part de l’equip de creació LAminimAL Teatre des de la seva fundació el 2010 a  l’Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett. Treballa sota la direcció de Daniela De Vecchi als espectacles:  “La grandesa de ser un entre tants” (Sala Atrium), “El suïcidi de l’elefant hipotecat” (Tantaranta/Escenari Joan Brossa/Barts),  “La Supervivència de les Lluernes” (Fira Tàrrega/Frinje Madrid/Grec/Temporada Alta/Teatre Romea) i “Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth”(Barts). Com actriu participa també dels espectacles: “El Petit Dalí” (Teatre Romea), “Ai Rateta, Rateta” (Teatre Poliorama),”El Gran Llibre Màgic” (Teatre Goya), entre d’altres. 

Eloi Benet

Es forma al Col.legi de Teatre i a Estudis de Teatre de Barcelona. Ha completat la seva formació amb el Master amb Stephen Mertz i Lilo Baur del Teatre de la Complicite. Forma part de l’equip de creació LAminimAL Teatre des de la seva fundació el 2010 a  l’Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett. El podem veure als espectacles:  “La grandesa de ser un entre tants” (Sala Atrium), “El suïcidi de l’elefant hipotecat” (Tantaranta/Escenari Joan Brossa/Barts),  “La Supervivència de les Lluernes” (Fira Tàrrega/Frinje Madrid/Grec/Temporada Alta/Teatre Romea), “Apocalypse Uploaded” (Fira Tàrrega/Frinje Madrid) i “Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth”(Barts). També l’hem pogut veure als següents espectacles: “Escola de Gossos” amb la Cia. Tacto (Nau Ivanow),  “Lorca eran todos” de Pepe Rubianes, (Sala Capitol/ Teatre Romea), “Higroma” amb la companyia Sarruga (Forum de les cultures 2004), “L’Odissea” dirigida per Stephen Mertz (Sala Beckett),  “Obs” de La Fura dels Baus (gira mundial), “El mercader de Venècia” de W. Shakespeare (Teatre del Sol). En televisió l’hem pogut veure a “Infidels”, “El Cor de la Ciutat”, “Ventdelplà”, “Porca Misèria”, “Laberint d’ombres”, “Happy House”, “Sota el signe de…” o “Estació d’Enllaç”, i en cinema ha participat a les produccions: “Nedar” de Carla Subirana i produïda per Benecé, “L’any del diluvi” de Jaime Chávarri produïda per Gona i “Saïd” de Llorenç Soler produïda per CPI.

Joan Martinez

joan_martinez_2

Diplomat en art dramàtic pel Col.legi de Teatre de Barcelona l’any 2006, estudia també Comedia dell’Arte i cursos especialitzats en Shaekespeare i clown amb diferents professors, entre ells Eric de Bont, David Gol o Ferran Audí. Ha treballat en teatre i cinema en diferents produccions professionals a Catalunya, fent gira per Espanya i també a Bèlgica. Des de novembre de 2011 forma part del col.lectiu teatral LAminimAL havent participat als espectacles  “La grandesa de ser un entre tants” (Sala Atrium), “El suïcidi de l’elefant hipotecat” (Tantaranta/Escenari Joan Brossa/Barts),  “La Supervivència de les Lluernes” (Fira Tàrrega/Frinje Madrid/Grec/Temporada Alta/Teatre Romea), “Apocalypse Uploaded” (Fira Tàrrega/Frinje Madrid).

Toni Figuera


Graduat en interpretació al Col.legi del teatre de Barcelona. Forma part de l’equip de creació LAminimAL Teatre des de la seva fundació el 2010 a  l’Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett. Treballa sota la direcció de Daniela De Vecchi als espectacles:  “La grandesa de ser un entre tants” (Sala Atrium), “El suïcidi de l’elefant hipotecat” (Tantaranta/Escenari Joan Brossa/Barts),  “La Supervivència de les Lluernes” (Fira Tàrrega/Frinje Madrid/Grec/Temporada Alta/Teatre Romea), “Apocalypse Uploaded” (Fira Tàrrega/Frinje Madrid), “Arrojarse al vacío” (Festival Santiago Off-Xile) i “Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth”(Barts). Ha treballat en teatre sota la direcció de David Plana, Ferran Audí o Lluis Elias entre altres. També ha treballat en televisió, cinema i publicitat en diverses produccions.