Intèrprets

Andrea Marinel-lo Lamiel

«Passar Revista» – Sala Apolo 2021

Andrea és llicenciadEs forma en teatre musical a l’escola AMTA de Londres. Posteriorment cursa interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona on es gradua en teatre físic. Al 2010 s’incorpora al grup vocal DeuDeVeu (guanyadors de la primera edició de ‘Oh Happy Day!’ de TV3), amb qui enregistre el CD ‘Junts’, actúa al Teatre Coliseum de Barcelona i realitza gira per Catalunya. Forma part de LAminimAL des de 2011, on hi participa com a actriu i cantant a ‘La Grandesa d’Ésser un Entre Tants’, ‘El Suïcidi de l’Elefant Hipotecat’ i ‘Apocalypse Uploaded’, actuant a nombrosos teatres com Escenari Brossa, Àtic 22, Sala Atrium, Barts Club y Fira Tárrega. Actriu a ‘Ojalá el verano’ de Gaia Bautista al Cicle Noves Escenes de la Pedrera (2019). Al 2020 crea la companyia Fundación Mis Bragas juntament amb Gaia Bautista, amb la que reb la Beca DespertaLab i estrenen la seva peça ‘BITCH’ a la Nau Ivanow. En 2021 protagonitza la darrere producció de LAminimAL, «Passar Revista» estrenada a Sala Apolo dins el Festival Grec.

Carles Cruces Vallejo

«Passar Revista» – Sala Apolo 2021

Carles estudia interpretació al Col.legi del Teatre de Barcelona i a l’Institut del Teatre. És actor de teatre, cine i televisió i porta més de 20 anys treballant als escenaris amb diferents companyies i produccions. Es va estrenar l’any 1995 amb l’espectacle “Work in Progress” de La Fura dels Baus. Des d’aleshores ha treballat al Festival Internacional de Sitges amb “Salomé”(1995) dirigida per Satoshi Miyagi, i “Leonce
i Lena” (1998) per Sven-Eric Bechtolf. Al 2002 protagonitza “Niederungen” a la Sala Beckett, un projecte de Ricard Gázquez que va ser guardonat com a millor espectacle de petit format als Premis Butaca d’aquell mateix any. Ha treballat diverses vegades al Teatre Nacional de Catalunya amb “El Cafè de la Marina” (2003) o “La Plaça del Diamant” (2007). També va participar en el muntatge de Mario Gas “Mort d’un Viatjant” (2009) al Teatre Lliure i al Teatro Español de Madrid. Al 2012 va rebre el premi a la millor
interpretació masculina de la 17ª Mostra de Teatre de Barcelona pel seu paper a “Granja de Pingüins” d’Albert Pijuan .Integrant de LAminimAL Teatre des del 2015 participa als espectacles «Apocalypse Uploaded» a Fira Tàrrega, Frinje Madrid i Escenari Joan Brossa), «Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth» a la Sala Barts i «Passar Revista» a Sala Apolo dins el Festival Grec.

Esperança Crespí Bauzà

«La supervivència de les Lluernes» – Teatre Romea 2015

Esperança és llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre en l’especialitat de Teatre Gestual. Ha realitzat classes amb Jose Sanchis Sinisterra, Andres Corchero, Olga Tragant, Cristian Atanasiu i Adrian Jackson, entre d’altres. Al 2015 treballa a l’espectacle de «Magic Tribute» , del mag Hausson i dirigit per Herman Bonnín. Forma també part de la Companyia La Nevera, dedicada al teatre visual i guanyadora de la primera edició de la Beca Desperta; i de El Somriure Bàrbar, dirigida per Pasquale Bàvaro. Combina la feina teatral amb el camp educatiu, impartint tallers de teatre amb Plàudite Teatre, i és també Llicenciada en Antropologia per la Universitat de Barcelona. En l’ambit teatral ha treballat amb La Fura dels Baus i Konrad Schiedrick, i amb Carles Bosch en l’audiovisual. És integrant de LaminimAL Teatre des de 2011 i  actua a “El suïcidi de l’elefant hipotecat” (Tantaranta/Escenari Joan Brossa/Barts),  “La Supervivència de les Lluernes” (Fira Tàrrega/Frinje Madrid/Grec/Temporada Alta/Teatre Romea), «Apocalypse Uploaded» (Fira Tàrrega/Frinje Madrid/Escenari Joan Brossa) i «Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth»(Barts). 

Eloi Benet Carbonell

«Passar Revista» – Sala Apolo 2021

Eloi és actor i co-fundador de la companyia LAminimAL. Ha participat en els muntatges teatrals “Obs” i “ADN” de la La Fura dels Baus; “La Odissea”, de Stefan Metz de la companyia Theatre de la Complicité; “Lorca eran todos”, de Pepe Rubianes; “La guerra dels fràgils” de l’Arca i Sarruga al Forum de les cultures 2004. Amb LAminimAL ha participat com actor a cinc muntatges de la companyia: “La grandesa de ser un entre tants” a la Sala Atrium, “El suïcidi de l’Elefant hipotecat” a Espai Brossa, “La supervivència de les Lluernes” al Teatre Romea, “Apocalypse Uploaded” estrenat a FiraTàrrega 2016 després de passar per Frinje Madrid i “Els Reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe the Sixth” a la Sala Barts de Barcelona. En Televisió ha participat com actor en diverses series de Tv3 i DiagonalTV: Porca misèria, Ventdelplà, Infidels, KMM. En Cinema ha participat a “Saïd” de Llorenç Soler, “El año del diluvio” de Jaime Chávarri i “Nedar” de Carlota Subirana. Va estudiar interpretació al Col.legi de Teatre i a Estudis de Teatre amb professors com Berty Tobias, Peter Gadish, Mercè Lleixà, Lilo Baur i Stefan Metz. Complementa els seus estudis a l’obrador de la Sala Beckett amb José Sanchis Sinisterra i a l’escola de doblatge Mk3. En 2021 va protagonitzar la darrere producció de LAminimAL, «Passar Revista» estrenada a la Sala Apolo dins el Festival Grec21.

Cris Codina Gómez

«Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe the VI» – Sala Barts 2019

Cris està formada en Interpretació al Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya, se la ha pogut veure a «Centro Médico» (RTVE), «Ninda» cortometraje de Eme Prat, a las series «Croma», «Chavalas» i «Comite Nuevo» i al llargmetratge «Bloodroom» d’El chico Morera. Forma part de l’equip de creació LAminimAL Teatre des de la seva fundació el 2010 a  l’Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett. Treballa sota la direcció de Daniela De Vecchi als espectacles:  «La grandesa de ser un entre tants» (Sala Atrium), “El suïcidi de l’elefant hipotecat” (Tantaranta/Escenari Joan Brossa/Barts),  “La Supervivència de les Lluernes” (Fira Tàrrega/Frinje Madrid/Grec/Temporada Alta/Teatre Romea) i «Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth»(Barts). Com actriu participa també dels espectacles: «El Petit Dalí» (Teatre Romea), «Ai Rateta, Rateta» (Teatre Poliorama),»El Gran Llibre Màgic» (Teatre Goya), entre d’altres. 

Joan Martinez Vidal

«Apocalypse Uploaded» Matadero 2016

Joan és diplomat en art dramàtic pel Col.legi de Teatre de Barcelona l’any 2006, estudia també Comedia dell’Arte i cursos especialitzats en Shaekespeare i clown amb diferents professors, entre ells Eric de Bont, David Gol o Ferran Audí. Ha treballat en teatre i cinema en diferents produccions professionals a Catalunya, fent gira per Espanya i també a Bèlgica. Des de novembre de 2011 forma part del col.lectiu teatral LAminimAL havent participat als espectacles  «La grandesa de ser un entre tants» (Sala Atrium), “El suïcidi de l’elefant hipotecat” (Tantaranta/Escenari Joan Brossa/Barts),  “La Supervivència de les Lluernes” (Fira Tàrrega/Frinje Madrid/Grec/Temporada Alta/Teatre Romea), «Apocalypse Uploaded» (Fira Tàrrega/Frinje Madrid).

Toni Figuera Rojas

«Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe the VI» – Sala Barts 2020

Toni és graduat en interpretació al Col.legi del teatre de Barcelona. Forma part de l’equip de creació LAminimAL Teatre des de la seva fundació el 2010 a  l’Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett. Treballa sota la direcció de Daniela De Vecchi als espectacles:  «La grandesa de ser un entre tants» (Sala Atrium), “El suïcidi de l’elefant hipotecat” (Tantaranta/Escenari Joan Brossa/Barts),  “La Supervivència de les Lluernes” (Fira Tàrrega/Frinje Madrid/Grec/Temporada Alta/Teatre Romea), «Apocalypse Uploaded» (Fira Tàrrega/Frinje Madrid), «Arrojarse al vacío» (Festival Santiago Off-Xile) i «Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe The Sixth»(Barts). Ha treballat en teatre sota la direcció de David Plana, Ferran Audí o Lluis Elias entre altres. També ha treballat en televisió, cinema i publicitat en diverses produccions.